Εμπνέοντας την Νέα Γενιά

Η Αποστολή μας

Εμπνέουμε τη Νέα Γενιά και ενδυναμώνουμε τον Αθλητισμό, ενισχύοντας 4 Ακαδημίες Μπάσκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά την περίοδο 2023-2024, και προάγουμε τις αξίες του σεβασμού και της ανθεκτικότητας εντός και εκτός του γηπέδου.

Οι Ομάδες των Ακαδημιών

Α.Ο. Τρίτων

Ο Α. Ο. Τρίτων ιδρύθηκε το 1942 στα Σεπόλια Αθηνών, και είναι ο πρωτοπόρος Σύλλογος Μπάσκετ της Ελλάδας με την πρώτη γυναικεία ομάδα. Σήμερα, οι Ακαδημίες Μπάσκετ απαριθμούν περισσότερους από 120 νέους αθλητές.

Α.Σ. Παπάγου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου ιδρύθηκε το 1966 στον Παπάγου Αθηνών και διαθέτει ένα έμβλημα κεραυνού. Σήμερα, οι Ακαδημίες Μπάσκετ υποστηρίζουν πάνω από 190 νέους αθλητές.

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ

Ο Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ, με έδρα τη Νέα Σμύρνη Αθηνών από το 1928, ξεκίνησε ως Ο Αθλητικός Όμιλος της Νέας Σμύρνης. Σήμερα, οι Ακαδημίες Μπάσκετ υποστηρίζουν πάνω από 440 νέους αθλητές.

Ακαδημία 10Α

Η συγκρότηση της Ακαδημία 10Α έγινε το 2015 στη Θεσσαλονίκη, ενσωματώνοντας δύο ομάδες του Ευόσμου, τη Δόξα Ελπίδος και τον Κρόνο. Σήμερα, οι Ακαδημίες Μπάσκετ υποστηρίζουν πάνω από 460 νέους αθλητές.

Το Πρόγραμμα

Το ταξίδι των νέων αθλητών μας θα περιλαμβάνει:

Workshop

σε συνεργασία με Αθλητικό Ψυχολόγο

Team-Building Activities

για την ενδυνάμωση των διαπροσωπικών σχέσεών τους

Basketball Camp

για μια καθηλωτική και εμπλουτισμένη αθλητική εμπειρία

Ο στόχος μας

Η δημιουργία ουσιαστικού και διαρκούς αντίκτυπου στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των νέων αθλητών στον χώρο του αθλητισμού.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τις 4 Ακαδημίες Μπάσκετ, ενδυναμώνοντας περισσότερα από 1.200 παιδιά ηλικίας 6-17 ετών, υπογράφοντας τη δέσμευσή μας να εμπνεύσουμε τη ζωή των νέων αθλητών.

Μάθετε περισσότερα για την