Δράσεις CSR

Μήνυμα από τον CEO

Ο δυναμικός χαρακτήρας και στάση μας, τα 5 χρόνια δραστηριοποίησής μας, ήταν τα βασικά στοιχεία που μας οδήγησαν, το 2022, να τοποθετηθούμε ανάμεσα στους καλύτερους στον κλάδο του iGaming, δημιουργώντας αξιόπιστες συνεργασίες.

«Είμαστε οι άνθρωποι μας» είναι η βασική φιλοσοφία μας, που διαμορφώνει τις αξίες μας και εκτείνει πέρα από τους ανθρώπους της ομάδας μας. Οι άνθρωποί μας, μάς εκπροσωπούν στην κοινωνία, γι’ αυτό, στην Campeόn Gaming, καλλιεργούμε στους ανθρώπους μας την ισότητα, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα, ώστε ως υπεύθυνα άτομα να δημιουργήσουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Μέσα από πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας, δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε, μέσα από τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, τις τοπικές κοινότητες και την κοινωνία γενικότερα, στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της οικονομίας μακροπρόθεσμα.

«We are better together», γι’ αυτό χτίζουμε δυνατές και ανθεκτικές ομάδες, εντός και εκτός της εταιρείας μας, ξεκινώντας με τη συμβολή μας σήμερα, για ένα καλύτερο μέλλον.

Μαρίνος Σιαπάνης
Co-Founder & CEO
Campeόn Gaming

Play Video

Χορηγία στον Α.Ο Τρίτων

Στην Campeόn Gaming, πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα είναι αναπόσπαστα στοιχεία του πολιτισμού και είναι καθήκον μας να τα αγκαλιάσουμε, μέσα από τις πράξεις μας.

Για το 2023, χορηγούμε τον Αθλητικό Όμιλο Αθηνών Τρίτωνα, έναν επαγγελματικό ελληνικό αθλητικό σύλλογο, γνωστό και ως Τρίτων Σεπολίων, με έδρα τα Σεπόλια. Ο Τρίτων ιδρύθηκε το 1942 και είναι ο πρώτος ελληνικός επαγγελματικός σύλλογος μπάσκετ, που ίδρυσε γυναικεία ομάδα. Ο Τρίτωνας διατηρεί προπονητικές υποδομές, τόσο για ανδρικές όσο και για γυναικείες ομάδες, ενώ υποστηρίζει Ακαδημίες Νέων και προπονεί παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Η χορηγία μας δεν σταματάει εκεί, αλλά εκτείνει στην υποστήριξη της νέας γενιάς και των ακαδημιών του Τρίτων, καθώς επίσης, στην αναβάθμιση του τοπίου της γειτονιάς των Σεπολίων, μέσω της ανάπλασης του επίσημου γηπέδου της ομάδας, στα Σεπόλια.

Πιστεύουμε ότι οι πόλεις είναι κόμβοι, όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν ιδέες, να προάγουν τον πολιτισμό, την επιστήμη, την παραγωγικότητα και τη κοινωνική ανάπτυξη, ευρύτερα, συντελώντας στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα αστικά κέντρα είναι η έλλειψη κεφαλαίων και οι ανεπαρκείς πόροι, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των υποδομών τους.

Μέσω της χορηγίας μας, πιστεύουμε ότι η γειτονιά των Σεπολίων θα αναβαθμιστεί, ξεκινώντας από την ανάπλαση του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύουμε τον αθλητισμό ως σημαντικό πρεσβευτή του πολιτισμού.

Χορηγία στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο 2ος συχνότερος καρκίνος στους άντρες, παγκοσμίως*, ενώ κάθε 3’ ένας άντρας διαγιγνώσκεται με καρκίνο του προστάτη**.

Ταυτόχρονα, αποτελεί έναν από τους πλέον δύσκολους καρκίνους σε επίπεδο ψυχολογικής διαχείρισης για τους ασθενείς, με πολύπλευρες επιπτώσεις στην επαγγελματική, κοινωνική και σεξουαλική τους ζωή.

Ο καρκίνος του προστάτη προκαλεί στρες και ανασφάλεια, με αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών να μην είναι κατάλληλα ενημερωμένο, για τις ενδείξεις και την πρόληψη, μέσω εξετάσεων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου -ΕΛΛΟΚ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2015, ως το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης οργανώσεων ασθενών με καρκίνο. Όραμα της ΕΛΛΟΚ είναι η ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα όλων των ασθενών με καρκίνο, διασφαλίζοντας άριστη διάγνωση, θεραπεία, ψυχο-κοινωνική υποστήριξη και αποκατάσταση, επανένταξη στην κοινωνική ζωή και φροντίδα επιβίωσης.

Μέσα από τη χορηγία μας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου για τη δημιουργία μιας ολιστικής καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη, με τίτλο «Προστάτης χωρίς στίγμα», επιθυμούμε να αυξήσουμε τη γνώση για τη σημασία της πρόληψης για άντρες 50-55, αλλά και νεότερους, καθώς επίσης, να εξαλείψουμε το στίγμα που επέρχεται από τον καρκίνο του προστάτη.

*Σύμφωνα με το World Cancer Research Fund International.
**Σύμφωνα με τo Zero, The End of Prostate Cancer.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ellok.org

Χορηγία Greece Race for the Cure® 2022 του "Άλμα Ζωής"

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1,600,000 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κάθε χρόνο, ενώ στην Ελλάδα, εμφανίζονται 7,500 νέες περιπτώσεις ετησίως, καθώς έχει εκτιμηθεί, ότι 1 στις 7 γυναίκες, θα εμφανίσει καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή της ζωής της, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Campeόn Gaming, αναγνωρίζοντας ότι ο καρκίνος του μαστού είναι από τις κυριότερες αιτίες θανάτου γυναικών παγκοσμίως, στηρίζουμε την διάδοση του μηνύματος της πρόληψης, ως το κλειδί για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Το 2022, ήμασταν επίσημοι χορηγοί στο Greece Race For The Cure® από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, χορηγώντας μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες αθλητικές οργανώσεις της Ευρώπης με κοινωνικό σκοπό. Επιπλέον, μέλη της ομάδας Campeόn Gaming, έτρεξαν και περπάτησαν μαζί στον αγώνα Greece Race For The Cure®, επιδεικνύοντας την πραγματική υποστήριξη για όλες τις γυναίκες που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, για τις επιζήσασες, αλλά και για τις γυναίκες που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Μέσω της χορηγίας μας και της συμμετοχής μας στο Greece Race For The Cure®, όχι μόνο ενισχύσαμε την ενημέρωση για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, αλλά επίσης γιορτάσαμε την ζωή και την ελπίδα, στηρίζοντας τις επιζήσασες καρκίνου μαστού και όσες αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν τη νόσο σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί στεκόμαστε ενάντια στον καρκίνο του μαστού, γιατί είμαστε καλύτερα μαζί.

Για Χορηγικές Προτάσεις